Переможець конкурсу від 10.06.2024 року з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Одеської області

Переможці конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Одеської області, який відбувся 10.06.2024 року.
Назва об’єктаОцінювач
Яке надається в оренду:
1Нежитлові приміщення підвалу (їдальні) учбового корпусу літ. «А» загальною площею 116,20 кв. м та обладнання у кількості 3-х одиниць: електроплита з духовкою 2008р., морозильна камера «Електролюкс», тістомішалка, що розташовані за адресою: Одеська область, м. Білгород-Дністровський, вул. Пушкіна, 17 та обліковуються на балансі КЗ «Білгород-Дністровський педагогічний фаховий коледж». Об’єкт знаходиться в будівлі-пам’ятці культурної спадщини місцевого значення.ФОП Лемза І.В.
2Нежитлове приміщення (кабінет) № 131 загальною площею 15,9 кв. м, адміністративної будівлі А, що розташований на першому поверсі  адміністративної будівлі А, адміністративно-господарських будівель, за адресою: м. Одеса, проспект Шевченка, 4 та обліковується на балансі  КБУ «Обласна служба експлуатації адміністративних будівель»ТОВ «УКБ»
3Нежитлове приміщення  загальною площею 56,8 кв. м в будівлі літ. Г №7, що знаходиться за адресою: Одеська область, Болградський район, смт. Тарутине, вул. Красна, 134 та обліковується на балансі КП «Тарутинська друкарня»ПП «Абекс»
4Нежитлові приміщення  загальною площею 131,0 кв. м в будівлях літ. Д № 1, № 2, літ. Ж № 1, що знаходяться за адресою: Одеська область, Болградський район, смт. Тарутине, вул. Красна, 134 та обліковується на балансі КП «Тарутинська друкарня»ТОВ «ЕОС»
5Частина нежитлового приміщення (вестибюлю) загальною площею 6,25 кв. (згідно з технічним паспортом приміщення  № 1), на першому поверсі будівлі літ. «А», що розташована за адресою: м. Одеса, просп. Шевченка, 31а та обліковується на балансі КЗ «Одеська обласна школа вищої спортивної майстерності «Олімпієць»ТОВ «ІЕУВ»
6Нежитлові приміщення (кабінети) загальною площею 122,0 (згідно з технічним паспортом приміщення   №№ 96, 97, 98, 99, 100, 101, № 102, 103) на  другому поверсі будівлі літ. «А», що розташована за адресою: м. Одеса, просп. Шевченка, 31а та обліковується на балансі  КЗ «Одеська обласна школа вищої спортивної майстерності «Олімпієць»ТОВ «УКБ»
7Нежитлові приміщення № 24, № 25, загальною площею 107,3 кв. м, що розташовані за адресою: м. Одеса, просп. Шевченка, 31 та обліковуються на балансі СКК Одеський палац спортуТОВ «ІЕУВ»
8Нежитлові приміщення № 22, № 23, загальною площею 34,9 кв. м, що розташовані за адресою: м. Одеса, просп. Шевченка, 31 та обліковуються на балансі СКК Одеський палац спортуФОП Лемза І.В.
Перейти до вмісту